Tak oczywiście, ale polecam wpierw ostukać plastykową obudowę małego wentylatora młotkiem. U mnie i u wielu innych zadziałało. Nie wiadomo na jak długo, ale jak znowu się zatrzyma, to dopiero wtedy można rozebrać.
Miarka się przebrała - PROFI blacharz-lakiernik DOLNYŚLĄSK
Zwiń
X
-
Miarka się przebrała - PROFI blacharz-lakiernik DOLNYŚLĄSK
Witam, moja Octavia znowu doznała uszkodzenia, porysowany bok auta, sprawca nieznany, można oszaleć - więc mając już jedną wadę zrobię wszystko za jednym razem.
Więc jak w temacie, poszukuje zakładu lakierniczego z blacharką z prawdziwego zdarzenia tzn.
- malowanie lakierami najlepiej wodnymi
- komora bezpyłowa
- profesjonalny lakiernik
- profesjonalny sprzęt
- profesjonalny dobór koloru
- fachowe doradztwo, bez naciagania i przystępna cena.
W okolicach miast Lubin, Legnica, Wrocław, Głogów.
Pozdrawiam i proszę o opinie.
P.S. Czy ktoś coś słyszał o "Jakimów" Wojciech Jakimów z Legnicy? Dostałem dzisiaj od znajomego namiar na tego Pana - podobno jest dobry w tym co robi, ale czekam na Wasze opinie, może ktoś robił blacharkę i lakier na dolnymśląsku i poleci kogoś dobrego i kumatego.
-
-
auto lak marcinkowski
Ruszowice UL teczowa 41
67-200 Glogow
Mi tam malowali i montowali ospojlerowanie do poprzedniego auta,
szwagier prawie cale auto malowal
gosc robi switnie, lecz do najtanszych nie nalezy
ale za jakosc sie placi...DIESEL KOPCI , DIESEL CZADZI , DIESEL NIGDY CIĘ NIE ZDRADZI... :-)
mala ewolucja BKD ->BMN 205KM/458Nm
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=26088
Komentarz
-
-
Dzięki PiotrekDK na pewno zadzwonię i się zorientuje co i jak
miguello rzeczywiście nie ten dział, miało być w Polecane warsztaty i sklepy a wyszło co innego, tak to jest jak się ma kilka okien na raz otwartych - jeżeli ktoś może - proszę o przeniesienie tematu w odpowiednie miejsce i proszę o jakieś wskazówki co do warsztatu blacharka/lakiernia.
Komentarz
-
-
Ja jestem z Jawora. od wielu lat korzystam z usług pana Piotra Królikowskiego, między Jaworem a Piotrowicami (taka wioska). Warsztacik nie jest duży ale za to robota konkretna. Kiedyś mi malował całe auto, Kadeta kombi, i do tej pory auto śmiga i wygląda jak nowe 8)
Tel do niego: 692 079 119,
możesz powiedzieć ze masz nr od Łukasza :szeroki_usmiech
Komentarz
-
Komentarz